...vaikka Danten sivut onkin ihan ominaan nykyään...

Tänään oli sitten viimeinen TOKO-koulutus tältä syksyltä. :( Kurja sinänsä, kun sieltä sai aina jotenkin tukea siihen omaan tekemiseen koiran kanssa. MUTTA näillä mennään kevääseen saakka ja kovaa reeniä vaan, ni kyl se siitä. : )

Dante on ollut yks määlyaivo mielestäni jo vähän aikaa; tuhoo, käskyt menee kuuroille korville yms., mutta tänään sain siihenkin vastauksen: koira on siinä iässä, et aivot on vaan kerta kaikkiaan valunu tonne yhteen paikkaan... : ) JIPPII! Niiden nousemista omalle paikalleen odotellessa...
: )

Olin siis myymässä sitä halvalla tai jopa maksamassa jollekin kuka huolii...MUTTA nyt on kai käännettävä ajatuksensa positiivisempaan suuntaan, koska koulutuksessa oli tänään leikkimielinen TOKO-kisa, josta me saatiin parhaat taitopisteet (65)! : ) JEE, me siis osataan jotakin! Jaettu ykkössija koko kilpailussa (pisteet+aika) jaettiin Danten ja myös urjalalaisen Netta-koiran kesken. Netta suoritti radan hiukan meitä nopeammin.
Jotakin on siis ton koiran päähän jäänyt ja kyllä se toimii sitten kun pitää. : )

Ja jottei kellekään jää epäselväksi: EN MISSÄÄN NIMESSÄ, KUUNA KULLAN VALKEANA LUOPUISI TUOSTA OTUKSESTA, MYYMISET/ANTAMISET ON VAIN OHIMENEVÄ AJATUKSEN HÄIVÄ!! Se vaan on koiraihmisen arkea ja varsinkin tuollaisen uhmaiässä olevan kovapäisen poikakoiran kanssa. : )
Kun tästä ajasta selvitään kunnialla, niin meillä on hieno ja toimiva koira. : )

2017069.jpg