Tässäpä näitä eilen koolattuja vyyhtejä

1924518.jpg

Tiedättekö tunteen, kun alat tekemään jotain uutta, ennen kokematonta ja mielessä on tarkka visio, mitä tuleman pitää. Sitten hups keijakkaa mikään ei olekaan sitä mitä olit suunnitellut...

Näin kävi mulle, TAAS. MUTTA onneksi meillä on yö, jonka aikana voimme pohtia asiaa  väännellen ja käännellen ja joka sivustalta katsoen ja nähdä seuraavana aamuna tuon edellispäivän "epäonnistuneen" yrityksen aivan uudessa valossa. Vein vyyhdit tänään terassille kuivumaan loppuun, tuohon mahtavaakin mahtavampaan syysaurinkoiseen ilmaan ja nehän näyttivät ihan hyviltä enskertalaisiksi.
Kaikista eniten pidin näistä kahdesta vyyhdistä:

1924501.jpg

Talomme kulmalla on juuri tuon oikean puoleisen värinen vaahtera kauneimmassa syysloistossaan. Viher-siniseen vyyhtiin yritin saada hieman liukuvärjäystä aikaiseksi, jotenkin onnistuikin.
Langat tosiaan imaisivat heti värin itseensä, juuri ja vain juuri siihen kohtaan mihin sitä ruiskutin. Olisikohan niitä tarvinnut liottaa vielä enempi?

No, joka tapauksessa ensimmäiseksi kerraksi ihan hyvä lopputulos ja kuten jo edellisessä postauksessa sanoin, MINÄHÄN EN LUOVUTA! Ei muuta ku lisää värejä tilaamaan.

1924507.jpg  1924512.jpg

Surffailtuani blogeissa, huomasin, et karamelliväreilläkin voi värjätä.
Pysyykö väri?
Kuinka hyvin onnaa liukuvärjäys?
Kertokaa kokemuksianne!